OVER ONS

Mwah is product
en project met creatieve tekst als basis

De kern raken, relativering en een glimlach. Dat zijn onze uitgangspunten om de boel een beetje los te schudden.

Tekstkado’s

De breedste glimlach met een tekstkado! Voor jezelf, je collega, je moeder en de rest van je omgeving. Deze vind je in onze webwinkel en bij vele bijzondere kado-, museum- en boekwinkels door heel Nederland.

Onze spreuken
op sociale media

20170824_niettedoen

Om in vorm te blijven, bedenken we regelmatig verse teksten. Deze vind je op Facebook, InstagramTwitter of op onze website. Een selectie vind je uiteraard ook in en op onze tekstkado’s zoals het boekje ‘Wie dit leest is te gek’, de jaarlijkse scheurkalender, ansichtkaarten en veel meer van dat.

Projecten

over-mwah_beeld_6

Ook voor bedrijven bedenken we onze kenmerkende teksten. We schrijven over onderwerpen die je binnen of buiten je bedrijf onder de aandacht wil zien. Dus ben je bezig met een veranderingstraject, open je een nieuw gebouw of wil je Mwah teksten op de muren als tijdloze kunstuiting, laat het ons weten. Bekijk hier onze projecten waaronder Rotterdam Centraal, Hennes en Mauritz, en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Relatiegeschenken

Onze producten zijn beschikbaar als relatiegeschenk met de mogelijkheid om je logo en / of boodschap te plaatsen. Ook denken we graag mee over tekstgeschenken op maat. Klik hier voor meer informatie.

Het woord is aan jou

Wil je iets van Mwah? Particulier of als bedrijf?
Bel ons gerust of stuur een e-mail.

Mwah Tekstuele Verwenners
De Kroon
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam

T  010 478 15 15
info@mwah.nl