ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN
MWAH WEBWINKEL

 

Mwah
BAAN 74
3011 CD Rotterdam
Nederland

KvK nummer: 51730146
BTW nummer: NL126943370B02

Definities
Je = de koper
Wij/ons = Mwah

1. Overeenkomst
Als je hebt betaald heb je besteld, en heb je een overeenkomst met ons. Ons deel van de overeenkomst is dat wij je bestelling verzenden binnen 1 werkdag als je voor 16:00 uur bestelt. Als iets niet op voorraad is, sturen we je z.s.m. een mailtje. Mocht iets nou helemaal niet meer leverbaar zijn, dan krijg je natuurlijk direct je geld terug.

2. Bedenktermijn
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Je mag zonder opgaaf van reden iets terugsturen.

3. Retourneren
Niet helemaal blij met je tekstkado? Mail of bel ons even en we lossen het op.

4. Prijs
Je koopt iets voor de prijs die vermeld staat bij het betreffende product. De prijs is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De definitieve verzendkosten zie je in het besteloverzicht nadat je je adresgegevens hebt ingevuld.

5. Betaling
Betalen kun je via iDeal of Paypal of Credit Card. Kun of wil je niet betalen via deze methodes, bel of mail dan even. We komen er wel uit.

6. Intellectuele eigendom en auteursrechten
Je wordt eigenaar van een Mwah tekstproduct! Maar de auteursrechten blijven bij ons. Dit betekent dat je de teksten niet mag kopiëren of anderszins verveelvoudigen zoals dat zo mooi heet. En ook mag je ze niet zonder onze toestemming in het openbaar vertonen.

6. Privacy
Bekijk hier onze Privacy Verklaring

Nog even wat verplichte juridische kost:

7. Geschillen
1. De rechter in de vestigingsplaats van Mwah is bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de kantonrechter bevoegd is. Niettemin heeft Mwah het recht het geschil voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter.
2. Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

8. Toepasselijk recht
1. Op elke overeenkomst tussen Mwah en de consument is Nederlands recht van toepassing. Het Weens koopverdrag is uitdrukkelijk uitgesloten.
2. In geval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend.

9. Wijziging, uitleg en vindplaats van de voorwaarden
1. In geval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend.
2. Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het totstandkomen van de overeenkomst.