OVER ONS

beeld_de-kern_1

Mwah is product en project met creatieve tekst als basis. De kern raken, relativering en een glimlach. Dat zijn onze uitgangspunten.

 

Tekstkado’s

De breedste glimlach met een tekstkado! Voor jezelf, je collega, je moeder en de rest van je omgeving. Deze vind je in onze shop-in-shop in Rotterdam (GROOS), maar ook in onze webwinkel en bij vele bijzondere kado-, museum- en boekwinkels door heel Nederland. Zie verkooppunten.

Ontwerp & foto: HUNK design

 

Elke dag een spreuk

over-mwah_beeld_2Om in vorm te blijven, bedenken we elke dag een verse tekst. Deze vind je op Facebook, Twitter of op onze website. Een selectie vind je uiteraard ook in en op onze tekstkado’s zoals het boekje ‘Wie dit leest is te gek’, ansichtkaarten en veel meer van dat.

 

Projecten

over-mwah_beeld_6

Ook voor bedrijven bedenken we onze kenmerkende teksten. We schrijven over onderwerpen die je binnen of buiten je bedrijf onder de aandacht wil zien. Dus ben je bezig met een veranderingstraject, open je een nieuw gebouw of wil je Mwah teksten op de muren als tijdloze kunstuiting, laat het ons weten. Bekijk hier onze recente projecten waaronder Rotterdam Centraal, Hennes en Mauritz, en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Het woord is aan jou

Wil je iets van Mwah? Particulier of als bedrijf?
Bel ons gerust of stuur een e-mail.

 

Mwah Tekstuele Verwenners
BAAN 74
3011 CD Rotterdam

T  010 478 15 15
info@mwah.nl