BEDRIJVEN

Projecten, Mwah teksten gebruiken en relatiegeschenken

 

Projecten
Wij zeggen (lees schrijven) graag iets over je bedrijf, je thema of onderwerp waarover je een glimlach, een frons of een omdenk-moment wil hebben.
We doen dit vooral rondom wat grotere en vaak ingrijpende veranderingen zoals verbouwingen, een nieuwe koers, een intern communicatieproject etc. We maken dan een serie Mwah teksten die vaak mooie kernachtige lichtpuntjes vormen voor klanten, het personeel of andere betrokkenen.

We doen dit nadrukkelijk niet als een reclamebureau waarin de opdrachtgever alleen de afzender is. We hanteren hierbij onze eigen handtekening (logo + lettertype) gecombineerd met het logo en een eventuele begeleidende boodschap van de opdrachtgever. Hiermee blijft de eigenheid van de teksten behouden, is er een sterk inhoudelijke link naar de onderwerpen en zijn we als twee samenwerkende partijen in beeld.

Bekijk hier de projecten die we hebben gedaan voor o.a. Voedingscentrum, Rijkswaterstaat, Ministerie van Buitenlandse Zaken, hotel nhow, Bibliotheek Almere, Gemeente Rotterdam en andere mooie opdrachtgevers.

Wil je weten hoe we met onze teksten je bedrijf of merk leuker/luchtiger/toegankelijker/duidelijker/creatiever kunnen maken, bel of mail ons!

Bestaande Mwah teksten gebruiken  
We hebben inmiddels al honderden, zo niet duizenden quotes geschreven. We krijgen vaak de vraag of bedrijven ze (niet allemaal tegelijk) mogen gebruiken. Bijvoorbeeld op een poster in het bedrijf, ter opleuking van een festival, voor in een jaarrapport etc. Het antwoord daarop is ja, maar wel onder de volgende voorwaarden:

– betaling van een gebruikslicentie (net als bij fotografie) voor het type middel, duur en regio;
– opmaak in ons lettertype;
– plaatsing van ons logo bij de tekst.

Wil je gebruik maken van onze teksten? Geef ons een seintje en we bespreken het graag met je.

PS. Op onze teksten rust auteursrecht. Gebruik van onze teksten zonder onze toestemming is een inbreuk daarop. Een inbreuk geven wij altijd direct door aan ons advocatenkantoor en leidt tot een sommatie tot staken van gebruik en een vergoedingseis.

Relatiegeschenken
Onze producten zijn beschikbaar als relatiegeschenk met de mogelijkheid om je logo en / of boodschap te plaatsen. Uiteraard vanaf bepaalde aantallen.
Ook denken we graag mee over tekstgeschenken op maat.

Mwah Tekstuele Verwenners
BAAN 74
3011 CD Rotterdam

T  010 478 15 15
info@mwah.nl